Poštovani roditelji, u rubrici "Upis u vrtić" pod nazivom "Preliminarni spiskovi upisane dece u predškolsku ustanovu za radnu 2022/2023. godinu" možete videti i preuzeti spiskove dece po objektima i uzrastu. Napominjemo da su ovo preliminarni spiskovi i da može doći do manjih odstupanja u narednim nedeljama, posebno kada je reč o deci pripremnog predškolskog programa koja su obavezna da pohađaju vrtić u godini pred polazak u školu. Takođe, spiskove možete pronaći istaknute i na vratima svih naših objekata.

Instrukcije za roditelje

Razvojni plan za period od 2017/2020. godine

 

„Da bi se u vaspitanju dece postigao uspeh,

ljudi koji vaspitaju treba neprestano sebe

da vaspitaju“.

L.N.Tolstoj

Razvojni plan naše ustanove, treći po redu, predstavlja dokument koji je nastao iz samog procesa razvojnog planiranja, iz želja i potreba svih interesnih grupa – dece, zaposlenih, roditelja, lokalne zajednice, škola.

Razvojni plan podrazumeva fleksibilnost i prijemčivost za kvalitativne promene, mogućnost evaluiranja i samoevaluiranja, čime se stvara osnov za nastajanje novih razvojnih ciklusa.

Cilj razvojnog plana naše ustanove jeste podizanje kvaliteta rada ukupno i pojedinačno u svim njegovim segmentima. Pri tom se misli na vaspitno- obrazovni rad u najširem smislu, smeštaj, negu, ishranu, preventivnu-zdravstvenu zaštitu, socijalni rad, saradnju sa porodicom, lokalnom zajednicom, vaspitno-obrazovnim ustanovama, ustanovama kulture, socijalne i zdravstvene zaštite, medijima, različitim organizacijama i institucijama.

Razvojni plan doživljavamo kao kontinuum, koji u sebi nosi prošlost, sadašnjost i kreira budućnost. On zapravo ne počinje i ne završava se, on traje i jedino takav ima svoj smisao i svrhu postojanja.

273685
Nema događaja u kalendaru
pon uto sre čet pet sub ned
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31